Datum: 14-08-2022 - 14:36
14
aug

Flower Parade in Noordwijk

Komend weekend, zaterdag 13 en zondag 14 augustus, is er weer de Flower Parade! En niet zomaar een, het is de 75e editie. De FEEST editie. We hebben er maar liefst 3 jaar op moeten wachten….

18
aug

Laatste concert Zomerserie Muziek in Jeroen.

Op donderdag 18 augustus sluit Jaco van Leeuwen de Zomerserie orgelconcerten af op zijn ‘eigen’ Knipscheer-orgel in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk. Jaco van Leeuwen hoort tot de beste Nederlandse organisten en heeft de orgelcultuur in Noordwijk in de afgelopen 25 jaar op een hoog niveau gebracht en gehouden….

21
aug

Zomer festival Noordwijk bij Museum Veldzicht.

Zondag 21 augustus organiseert ADHC events, Aad en Wijn, Tuincentrum Tuinextra, George Vis en Keurslagerij Krijn van der Bent, het zomer festival op museum Veldzicht in Noordwijk! Een culinair evenement waar je van 16:00 uur tot 20:00 uur kan genieten van de lekkerste gerechten; sushi, patisserie, poffertjes, ijs en de BBQ-gerechten van Keurslager Krijn van der Bent….

18
sep

Pinkstermarkt Boechorst

Op veler verzoek in een nieuw en hopelijk warmer jasje met een ouderwets gezellig middag in de wijk Boechorst. Heb je je kans misgelopen op spullen te verkopen tijdens afgelopen feestdagen? Of grijp je de gelegenheid voor een bezoek aan de markt in combinatie met een hapje of drankje bij een van de foodtrucks?…

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.