Datum: 14-08-2022 - 13:44
Zomer festival Noordwijk bij Museum Veldzicht.
21
Aug

Zomer festival Noordwijk bij Museum Veldzicht.

Zondag 21 augustus organiseert ADHC events, Aad en Wijn, Tuincentrum Tuinextra, George Vis en Keurslagerij Krijn van der Bent, het zomer festival op museum Veldzicht in Noordwijk! Een culinair evenement waar je van 16:00 uur tot 20:00 uur kan genieten van de lekkerste gerechten; sushi, patisserie, poffertjes, ijs en de BBQ-gerechten van Keurslager Krijn van der Bent….

Geniet van de mooiste zomerse wijnen, met of zonder bubbel.

Op dit culinaire festival zijn de bites bij de toegang inbegrepen, je kunt dus heerlijk proeven en goed vertoeven. Onze huiswijn en drankjes van onze goed voorziene bar, zijn niet bij de toegang inbegrepen; wel zijn deze zeer schappelijk geprijsd. Hans van der Meer zorgt voor de muzikale omlijsting, met de zomerse deuntjes van Elvis tot René Schuurmans.

Kortom wil jij komen genieten van al dit Noordwijkse lekkers, op een van de mooiste locaties in ons dorp; koop je kaartjes voor het zomerfestival. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Keurslagerij Krijn van der Bent, Tuincentrum Tuinextra, Patisserie en Chocolaterie George Vis en Aad&Wijn.

Volwassenen € 29.50 per persoon kinderen tot 12 jaar € 14.50 per persoon.

Het beloofd een heerlijk culinair evenement te worden!

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.