Datum: 28-09-2022 - 08:14
O’ Wat ben je mooi. Muziekmiddag in bibliotheek Noordwijk.
01
Oct

O’ Wat ben je mooi. Muziekmiddag in bibliotheek Noordwijk.

Zaterdag 1 oktober is er van 14.00-15.30 uur in de bibliotheek van Noordwijk de muziekmiddag O’ wat ben je mooi. Tijdens de Week tegen Eenzaamheid zijn er elk jaar honderden activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Ontmoeting en verbinding staan deze week centraal en daarom organiseert de Bibliotheek Bollenstreek: O’ wat ben je mooi….

Wat is mooi? Wie is er mooi? Dat vraagt Daan de Mooij zich af in zijn show: O’ wat ben je Mooi. Een show waarin Daan terug gaat naar die mooie tijd van weleer afgewisseld met de mooiste Nederlandse liedjes. Daarnaast zal Eric Diepstraten op keyboard de show muzikaal afwisselen. Kortom een mooie muzikale show die zeker niet gemist mag worden.

Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl/ontmoeting.

Praktische informatie

O’ Wat ben je mooi

Datum: 1 oktober

Tijd: 14.00-15.30 uur

Locatie: Bibliotheek Noordwijk

Deelname: Gratis

Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl/ontmoeting

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.