Datum: 28-11-2022 - 08:40
Vintage Kerstmarkt in de Buurtkerk
10
Dec

Vintage Kerstmarkt in de Buurtkerk

Zaterdag 10 december organiseren de Werkgroep Roemenië, Stichting Wake up! Namibië en de Protestantse Kerk Noordwijk een Vintage Kerstmarkt voor het goede doel in de Buurtkerk Noordwijk….

Een gezellige markt met duurzame kerstartikelen, kerststukjes, zelfgebakken taart, koffie, kinderactiviteiten, kerstkaarten, kunst, boeken, een loterij, live muziek, stijlvol gedekte kersttafelsen een kunstmarkt met werk van Bas en Greet Haasnoot.

De hele opbrengst komt ten goede aan het Pici Opvang Huis in Roemenië en het Early Education Centre Wake up! in Windhoek Namibië.

Heb je nog mooie kerstartikelen of loterijprijzen dan kun je deze woensdagavond 30 november en 7 december van 19 tot 21 uur brengen naar De Vinkenhof, Achterzeeweg 1 in Noordwijk.

Een ieder is welkom zaterdag 10 december van 10 tot 16 uur in de Buurtkerk, Hoofdstraat, Noordwijk. Vrijdag 9 december wordt de vintage kerstmarkt ingericht en van 17 uur tot 20 uur kun je al een kijkje nemen.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.