Datum: 26-09-2023 - 17:18
Dag van de Noordwijkse Geschiedenis
21
Oct

Dag van de Noordwijkse Geschiedenis

Op zaterdag 21 oktober 2023 vindt de tweede editie plaats van De Dag van de Noordwijkse Geschiedenis. Op deze dag wordt de historie van Noordwijk dichterbij gebracht door openstelling van musea, historisch erfgoed en vooral door het vertellen van verhalen....

De invulling van het programma wordt verzorgd door de musea, het historisch erfgoed en de ‘kenners’ die de gemeente rijk is. Hun verhalen zijn te zien en te beluisteren in een aantal themablokken, waartussen voldoende tijd wordt geboden om van locatie te wisselen. Het feitelijke programma wordt op een later moment bekend gemaakt. Ook worden er op De Dag ideeën verzameld voor de Canon van de Noordwijkse Geschiedenis. De Dag wordt afgesloten met een hele leuke historische PubQuiz.

Wil jij ook een bijdrage leveren voor De Dag van de Noordwijkse Geschiedenis? Of wil jij als vrijwilliger helpen? Meld je dan nu aan! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Blik Op Noordwijk, opening vorige editie Dag van de Noordwijkse geschiedenis.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.