Datum: 26-09-2023 - 16:57
Campagne-Aftrapborrel GroenLinks-PvdA 
27
Sep

Campagne-Aftrapborrel GroenLinks-PvdA 

GroenLinks en PvdA willen samen de verkiezingen voor de Tweede Kamer winnen en een positieve impact hebben op de toekomst. De Noordwijkse afdelingen van PvdA en GroenLinks gaan gezamenlijk meedoen aan de landelijke campagne....

We organiseren daarom een campagne-aftrapborrel om gelijkgestemde inwoners te ontmoeten, ideeën te bespreken en samen te bouwen aan een positieve en inspirerende sfeer. Iedereen die gelooft in een groenere, socialere toekomst voor Nederland en Noordwijk is welkom! 

Datum: Tijd: Locatie: 

27 september
17:00-19:00
Café van der Geest Noordwijkerhout 

De borrel is een informele gelegenheid, zonder agenda. Campagneteam GroenLinks-PvdA Noordwijk 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.