Datum: 27-09-2023 - 16:22
25
mrt
'18

KNA klaar voor WK-Twirl

Met een laatste training waarbij het televisie Hart van Nederland opnames maakte, heeft Twirlvereniging KNA Noordwijk de voorbereiding voor het WK-Twirl afgesloten.

Dinsdag 28 maart vertrekt de Nederlandse equipe naar Lillehammer Noorwegen, met daarin 16 leden van KNA, trainsters Joyce en Nicole Nederstigt en bondscoach Sabina Hoogendijk. Er wordt deelgenomen aan diverse solistische en duo-onderdelen. Het juniorenteam heeft zich via een eerste plaats op het NK op beide teamonderdelen ook geselecteerd voor het WK. Dit jaar is KNA de samenwerking aangegaan met drie andere twirlverenigingen. Doel was om met een zo groot mogelijk team de strijd met Amerika aan te gaan. In het najaar zijn de trainingen van dit unieke project gestart. Er is een largeteam ontstaan van 44 meiden en een pomponteam van 55 meiden. Het eindresultaat mag er zijn: twee geweldige dansen uitgevoerd door de beste twirlers van Nederland. Na het Paasweekend zullen we weten wat het resultaat is van al het harde trainen.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.