Datum: 03-02-2023 - 21:09
14
jul
'18

Breed strand geeft STARBALM lopers alle ruimte

Het harde en brede strand zorgde er voor dat de lopers tijdens de 5e strandloop goede tijden konden neerzetten. Het overgrote deel van de 8 km lopers behaalde zelfs de beste tijden van de strandlopen tot nu toe.

Maar ook de lopers van de 2 en 4 km profiteerden van het mooie strand op deze donderdagavond en konden hun tijden t.o.v. vorige week ruim verbeteren.

Alle lopers wachtten bij de finish een warme ontvangst van speaker Sandra van Houten en kregen bij aankomst fruitbiscuits van de Dagsponsor Makelaardij van Wijk. De ruim 300 klassementslopers kregen als herinnering voor hun deelname alvast een shirt van 2018 uitgereikt en de ruim 100 losse lopers konden een herinneringsmedaille ophalen.

Alle lopers moeten altijd even kijken op een van de borden, want elke loopavond worden er leuke prijzen verloot! Alle uitslagen en foto’s zijn te vinden op de website www.strandlopen.nl

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.