Datum: 26-03-2023 - 10:12
14
jul
'18

21 juli Repair Café Northgo

Wat doe je met een tent die opeen klein plekje lekt maar verder nog wel goed is? Of met koffiezetapparaat die niet meer werkt? Of met een grasmaaier die niet goed meer maait? Weggooien? Mooi niet!

 

Op zaterdag 21 juli is er weer een Repair Café Northgo.

In de Schietvereniging Blijf voor ’t Land aan de Johanna van Hoornstraat 8 draait het op 21 juli weer allemaal om repareren. Vanaf 14:00 uur bent u weer van harte welkom bij het Repair Café Northgo.

Tussen 14:00 en 17:00 uur staan diverse vaklieden klaar: elektriciens, naaister, en andere technische deskundigen om te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en diverse materialen zijn aanwezig. Neem je kapotte spullen mee van thuis zoals broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, computers... alles wat het niet meer doet, is welkom. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.

We gooien met zijn allen zo ontzettend veel weg  en dat is vaak helemaal niet nodig. Door repareren te promoten, wil het Repair Café Northgo bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. En ook voor de eigenaren van de spullen scheelt het geld als er geen nieuw apparaat aangeschaft hoeft te worden. Goed voor uw portemonnee en het milieu.

Het Repair Café brengt ook buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact. "Als je samen met een tot dan toe onbekende buurtgenoot een fiets, een cd-speler of een broek hebt gerepareerd, bekijk je die persoon toch anders als je hem of haar de volgende keer op straat tegenkomt. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt."  

Het Repair Café Northgo organiseert iedere 3e zaterdag van de maand een gezellige repareerbijeenkomst. Kijk ook op onze website: www.repaircafenorthgo of volg ons op Facebook.

Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.