Datum: 28-09-2023 - 03:30
31
jan
'19

Workshop bij toneelvereniging ODI Noordwijkerhout

In maart 2019 start toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout met een workshop toneelspelen. De toneelcursus is bedoelt voor zowel mensen die nu al spelen bij ODI als voor mensen die het leuk zouden vinden om wat met toneel te gaan doen. Leuk dus wanneer je zin hebt om te acteren maar nog niet precies weet wat je allemaal in je hebt. Doormiddel van kleine opdrachten en regisseren hiervan zal er gewerkt worden aan thema’s zoals inleving en expressie...

podiumbewustzijn, podiumpresentatie, inzicht in podiumopstellingen, spelen met ruimte, waar leg je je aandacht, emoties verbinden aan tekst, het publiek raken/ontroeren, je bewust worden van jouw rol en aanwezigheid op het toneel en natuurlijk het plezier in het acteren! Om je te laten ervaren wat de workshop toneel en podiumpresentatie met jou als individu in het theater kan doen, stelt ODI een programma op waarin alle facetten van theater maken aan bod zullen komen.

Ook staat ODI even stil met wat er om een productie heen gebeurt (decorbouw, rekwisieten en organisatie). Uiteindelijk hoopt ODI natuurlijk een aantal nieuwe acteurs over te houden aan deze leuke cursus. ODI zoekt voor volgend seizoen nog nieuwe acteurs. Deze workshop zal gegeven worden in het ODI-honk in De Schelft in Noordwijkerhout door Jeroen Kortekaas. Jeroen heeft heel veel ervaring als speler en regisseur.

De cursus zal plaatsvinden op de dinsdagavonden vanaf 12 maart van 20:00 uur tot 22:00 uur. Inloop en koffie vanaf 19:45 uur. De kosten voor deze cursus bedragen 80 euro voor 7 keer inclusief koffie&thee. Iedereen vanaf 15 jaar is welkom. Opgeven kan via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het minimaal aantal deelnemers is 5 en het maximum aantal deelnemers is 15.

 

{gallery}11145{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.