Datum: 28-09-2023 - 01:58
01
feb
'19

Cursus rijvaardigheid voor automobilisten van 50 jaar en ouder.

Op donderdag 21 maart 2019 organiseert de afdeling Veilig Verkeer Noordwijk/Teylingen (VVN) een rijvaardigheidscursus voor automobilisten van 50 jaar en ouder. De cursus wordt van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur gegeven in De Schelft in Noordwijkerhout. De cursus bestaat uit een rit met een rij-instructeur, een theoretisch gedeelte en workshops om inzicht te krijgen....

in de eigen rijvaardigheid. De rijvaardigheidsrit is bedoeld om automobilisten van 50 jaar en ouder inzicht te geven in hun verkeersgedrag. Ook wordt er vrijblijvend advies gegeven. In een ontspannen sfeer gaan de rij-instructeurs met de cursisten ongeveer een half uur rijden, in hun eigen auto. Het gaat daarbij nadrukkelijk niet om een examen of test. Het rijbewijs kan niet worden ingenomen. Cursisten kunnen hun gehoor, gezichts- en reactievermogen testen. Ook wordt ingegaan op verkeersregels.

Cursusinformatie
De rijvaardigheidscursus vindt plaats op 21 maart 2019 in De Schelft in Noordwijkerhout. De ochtendcursus duurt van 9:00 uur tot 12:00 uur en de middagcursus van 13:00 uur tot 16:00 uur. Inlopen en inschrijven kan een half uur voor de cursus. U kunt zich opgeven voor de ochtend- of voor de middagsessie. De kosten bedragen € 15,-. Deze kosten kunt u op de cursusdag zelf in De Schelft betalen.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor de rijvaardigheidscursus kan per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) ten name van mevrouw Van Kampen. Bij het aanmelden graag naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres en of u in de ochtend of middag wilt deelnemen aangeven.

Foto BON.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.