Datum: 26-09-2023 - 17:32
07
mrt
'19

Oldtimers in de streek, oldtimerrit op 6 april 2019.

Op zaterdag 6 april is er een oldtimerrit die door onze streek zal rijden. De voertuigen verzamelen op zaterdag 6 april vanaf 10:30 uur op de Brink in Noordwijkerhout. Om 11:30 uur wordt het startsein gegeven...

voor een rit van ca. 60 kilometer. Ze vertrekken richting de beide boulevards van Noordwijk. Via de Voorstraat van Noordwijk-Binnen rijden ze dwars door de wijk Boechorst waar ze tussen 12:00 uur en 12:30 uur in de Boechorsthof even stilhouden om bezichtigt te worden.

De rit vervolgd zijn weg via de boulevard van Katwijk. Het einddoel is Rijnsburg. Bij het kassengebied Kloosterschuur worden de voertuigen rond 13:30 uur ontvangen door de organisatie van Kom in de Kas waar ze, naast de opengestelde kassen en bedrijven, nogmaals bekeken kunnen worden.

Opgeven voor deelname aan de rit kan bij René van Houten e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch : 071–36 25 344

informatie: kijk op de website van Liefdesopleeftijd.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.