Datum: 27-09-2023 - 17:16
19
mrt
'19

13 promoties voor twirlvereniging KNA Noordwijk (verslag + foto's).

Op zondag 17 maart nam een aantal leden deel aan de twirlwedstrijd in Alkmaar en namen zij met z’n allen veel prijzen mee naar huis. De Zilkse Floor v/d Linden (preteen 1 baton en dancetwirl), Noordwijkerhoutse Lisette Wiebes (preteen 1 baton), Noordwijkse Lynn v/d Zanden (1 baton, super x strut, dancetwirl), Roos den Besten (1 baton, 2 baton, dancetwirl & duo twirling) en Iris Sassen (1 baton, 2 baton, dancetwirl & duo twirling) zorgden in totaal voor maar liefst 13 promoties...

Andere leden haalden ook hun eerste plaatsingspunten voor het Nederlands Kampioenschap al binnen tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen. De komende trainingen zal er weer hard gewerkt gaan worden in aanloop naar de door KNA georganiseerde wedstrijd op 7 april in de sporthal aan de Duinwetering. Deze wedstrijd is tevens verplichte wedstrijd voor de Nederlandse EK-equipe.

Van 9.30 tot 17.00 is iedereen welkom naar dit spektakel te komen kijken. KNA traint elke maandag- en vrijdagavond in sporthal Duinwetering.

Kom gerust een keer kijken als het je leuk lijkt of schrijf je in via www.sjorssportief.nl voor 3 lessen op 17 mei, 24 mei en 31 mei van 18.00 tot 19.00 uur.

Foto's: Equipeleden KNA Noordwijk en duo Floor vd Linden en Lisette Wiebes.

{gallery}11295{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.