Datum: 27-01-2023 - 23:01
07
apr
'19

Drie jubilaressen bij R.K. Fanfarekorps Excelsior Noordwijk.

Vanmiddag tijdens het voorjaarsconcert van R.K. Fanfarekorps Excelsior werden maar liefst drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Wethouder Sjaak van den Berg had de eer om bij de jubilarissen de speldjes op te spelden...

Als eerste was Kirsten Passchier aan de beurt. Zij is 12,5 jaar lid van het Fanfarekorps en speelt bariton sax. Als tweede werd Adri van der Berg naar voren geroepen. Eigenlijk is ze dit jaar al 41 jaar lid, vorig jaar bij jaar 40-jarig jubileum lag ze in het ziekenhuis vandaar dat zij vandaag alsnog gehuldigd werd. Zij speelt sopraan sax. De laatste was Andre Zuidhoek, hij is maar liefst 50 jaar lid van het korps en speelt tenor sax. Alledrie de jubilarissen kregen een mooie oorkonde en bos bloemen, maar Andre kreeg als extraatje een erelidmaatschap erbij omdat hij 50 jaar lid is. Van harte gefeliciteerd!

{gallery}11343{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.