Datum: 26-09-2023 - 17:37
09
apr
'19

Oldtimer bromfiets rit door de Bollenstreek.

Komende zondag is het alweer zover. Oldtimer Bromfiets Club organiseert weer één van haar jaarlijkse bromfiets ritten...

Tussen de vele toeristen en dagjes mensen die deze dag de Bollenstreek bezoeken, rijden wij deze 65 kilometer lange rit langs de mooiste bloeiende bollenvelden. Het betreft een zogenaamde open rit, waardoor iedereen op een oldtimer bromfiets mee mag doen. Bij de vorige edities mochten we meer dan 100 deelnemers uit verschillende delen van het land verwelkomen! De route wordt aangegeven met gekleurde bordjes langs de weg. Hierdoor kan elke deelnemer op zijn of haar eigen tempo rijden en stoppen wanneer gewenst. Men kan dan optimaal genieten van de prachtige Bollenstreek. 

Mocht u in het bezit zijn van een bromfiets, die ouder is dan 20 jaar, bent u van harte welkom op zondag 14 april op het verzamelpunt. Dit is bij “de Werkplaats van Henk” aan de Herenweg 124 in Noordwijkerhout. Vanaf 10.00 uur kunt u zich inschrijven, om vervolgens vanaf 11.30 uur te vertrekken voor deze prachtige rit. De kosten bedragen 4 euro per bromfiets waarvoor de deelnemers een routebeschrijving ontvangen, twee consumptiebonnen en een aandenken. Voor de eventuele uitvallende bromfietsen is er een bezemwagen aanwezig die u oppikt en terug naar de startplaats brengt. Achteraf is er gelegenheid om na te praten met mede oldtimer liefhebbers onder het genot van een drankje. 

We nodigen u dan ook van harte uit om komende zondag bij het verzamelpunt te komen om de aanwezige oldtimer bromfietsen te komen bewonderen of zelf misschien mee te rijden? Wedden dat u zich ook weer even 16 jaar oud voelt!

Kijk op de website van obcbollenstreek voor meer informatie.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.