Datum: 03-02-2023 - 20:57
26
jul
'19

Opening nieuwe Calorama Speeltuin door wethouder Dennis Salman.

Vanmorgen werd bij de rotonde aan de Gooweg tegenover benzinestation Peut de nieuwe speeltuin geopend door wethouder Dennis Salman. Onder toeziend oog van veel buurtkinderen en 'Goed Bezig Noordwijk' werd door de wethouder, samen met twee aanwezige kinderen, een lintje doorgeknipt...

De kinderen vlogen direct de speeltuin in om alles uit te gaan proberen. De buurtsportcoach had spellen uitgelegd waar meteen gebruik van werd gemaakt. Dezelfde ochtend was ook de bekendmaking van de nieuwe naam voor de speeltuin. De kinderen konden een streepje zetten achter de reeds verzonnen namen en de naam met de meeste streepjes zou het worden. Dat is dus 'Calorama Speeltuin' geworden. De buurtkinderen hebben er een prachtige speelplek bijgekregen.

{gallery}11667{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.