Datum: 27-01-2023 - 23:05
22
sep
'19

Bettine Vriesekoop geeft clinic tafeltennis voor 55 plussers.

In het weekend van 4-6 oktober zal in Noordwijk het Europese Jeugd kampioenschap Tafeltennis gespeeld worden. Naast dit internationale toernooi worden een aantal side events georganiseerd voor diverse doelgroepen. Zo zal op vrijdag 4 oktober van 11.15 uur tot 12.45 uur een clinic worden verzorgd door Nederlands bekendste tafeltennisster...

Deze clinic is speciaal gericht op 55+ ers. Tijdens de clinic zal Bettine Vriesekoop als ambassadeur van de Tafeltennissport kort vertellen over haar leven in China en over tafeltennis als gezondheidssport. Zij zal uitleggen dat tafeltennis een sport is die bij uitstek geschikt is voor ouderen om fysiek en mentaal gezond te blijven.

Onder leiding van Bettine ga je zelf aan de slag om te ervaren hoe tafeltennis bij kan dragen aan je eigen vitaliteit. Vooraf en na afloop van de clinic kan men zien hoe deze sport op top niveau beoefend wordt door de Europese jeugd spelers.

De clinic wordt gehouden in het Sportpark Duinwetering en begint om 11.15 uur (inloop vanaf 10.45 uur). Deelname is gratis!

Zin in deze sportieve kennismaking met Tafeltennis? Geef je dan op via de website.

Ben je door de clinic van Bettine Vriesekoop enthousiast geworden voor Tafeltennis dan kan je in Noordwijk terecht bij Tafeltennisvereniging TOV (voor informatie zie de website van TOV).

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.