Datum: 26-09-2023 - 18:43
26
sep
'19

Chateau Meiland in de top 3 genomineerden Gouden Televizierring 2019.

Ja hoor! Het is de familie Meiland gelukt! Met hun hitserie Chateau Meiland staan ze in de top 3 van de genomineerden voor de Gouden Televizierring 2019...

De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring en de Televizier-Sterren is op woensdag 9 oktober om 21.00 uur te zien tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live in Amsterdam. Dan weten we wie de grote winnaar wordt van die prachtige 54e Gouden Televizier-Ring. Samen met de programma's 'Beste Zangers' en 'Expeditie Robinson' is Chateau Meiland één van de kanshebbers.

De redactie van BlikOp Noordwijkerhout is deze week op bezoek geweest op Chateau Meiland en was getuige van de bekendmaking van de genomineerden.

Klik hier voor de reactie van Martien Meiland op de nominatie voor de Gouden Televizierring (filmpje van BlikOp Noordwijkerhout)

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.