Datum: 27-01-2023 - 23:00
04
okt
'19

VVSB G-Team zoekt versterking.

Voetbal is voor iedereen. Ook voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. De KNVB vindt dat mensen met een beperking ook van leuke activiteiten als voetbal moeten kunnen genieten. Niemand staat buitenspel. Daarom organiseert de KNVB al ruim dertig jaar competities voor G-teams...

VVSB heeft een G-team sinds 12 jaar, eerst als jeugdteam en sinds 5 jaar als 18+ team. Ook met een beperking moet je van leuke activiteiten kunnen genieten. G-voetbal gaat uit van ‘normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.’ Onze spelers vormen een bont gezelschap van doorbijters die te maken hebben met verschillende soorten beperkingen.

Het G-team is vaak nog te vinden op het trainingsveld als andere teams al bij de open haard zitten! Naast de trainingen en wedstrijden is het team een groep vrienden die naast voetbal elkaar ook opzoekt en andere dingen onderneemt. Het VVSB G-team kan nog spelers (M/V) gebruiken!

Behoor je tot de doelgroep van het G-voetbal en zou je wel eens willen proeven of het ook iets voor jou is, kom dan gerust eens (met een ouder of begeleider) kijken of vrijblijvend meetrainen op vrijdagavond van 18:00 - 19:00 uur of zoek contact met coördinator Anneke van Linden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-23069871.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.