Datum: 03-02-2023 - 20:16
17
nov
'19

Nieuwe Doorluchtige Hoogheden gekozen bij Carnavalvereniging De Noortukkers!

Vanavond zijn de prinsenparen van CV de Noortukkers bekend gemaakt! Jeugdprins Fudge en Jeugdprinses Noga en Prins Altera Vita en Prinses Pecunia zullen het Noordwijkse carnaval komend seizoen uitbundig voorgaan...

Met een uitgebreide act van de jeugdraad met zang en dans, met als thema snoep, werd hun prinsenpaar bekend gemaakt. Bryan Zonneveld en Fiona Ackermann zullen als Prins Fudge en Prinses Noga het (jeugd)carnaval voorgaan. Daarna was het de beurt aan het prinsenpaar om zich bekend te maken.

Een podium vol dansende dieren was de aanzet tot het bekendmaken van het nieuwe prinsenpaar. Uiteindelijk deden de laatste twee hun berenhoofden af en kwamen Patrick en Yvonne Hassing naar voren als het nieuwe prinsenpaar. Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld feliciteerde het paar als eerste, waarop zij als eerste door het kersverse prinsenpaar werd onderscheiden.

In het dagelijks leven is Bryan (15) leerling op de KTS, net als Fiona (13). Bryan vindt het erg apart om prins te zijn. Hij is genomineerd door een oud prins en uiteindelijk is hij het ook geworden. Fiona zit al jaren bij de dansmariekes van CV de Noortukkers. Bryan woont in Noordwijk en Fiona woont in Voorhout. Ze hebben er beide reuze veel zin in om dit jaar als jeugd prinsenpaar het carnaval voor te gaan.

Prins Altera Vita en Prinses Pecunia heten in het dagelijks leven Patrick en Yvonne Hassing. Allebei zijn ze van het carnaval vieren en waren dan ook zeer verrast dat zij gevraagd werden als prinsenpaar. Patrick is adviseur brandpreventie bij Veiligheidsregio Kennemerland, Yvonne is salarisadministrateur bij van der Plas Accountants in Noordwijk-Binnen. Ook zij zijn erg enthousiast om er een geweldig carnavalsjaar van te gaan maken.

De redactie van BlikOp Noordwijk feliciteert beide prinsenparen van harte!

{gallery}12119{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.