Datum: 21-03-2023 - 15:59
17
nov
'19

Hotsox voor het goede doel!

Rotary Hotsox is een initiatief van Rotaryclub Noordwijk Duin- & Bollenstreek met als doel eenzame ouderen een gezellige kerstmaand te kunnen aanbieden. Een aantal weken geleden werden we benaderd door Bart Catsman of hij Stichting Met je Hart mocht voordragen als goed doel voor een ludieke december actie...

Lang nadenken was niet nodig. Nadat Stichting Met je Hart positief werd voorgedragen was enige haast geboden, hoe sneller de actie kon starten, hoe beter! Na een afspraak op kantoor bij Bart kregen we de plannen te zien. Wat een gave actie! En wat bijzonder dat onze gasten dit goede doel mogen zijn.

HotSox zijn sokken met een explosie van kleur en opvallende prints. De sokken zijn tevens vrij lang, en daarom zijn ze geschikt voor iedere schoenmaat! Deze gave sokken zijn te bestellen in 4 categorieën. Neutral collection Man, Fancy collection Man, Neutral collection Woman en Fancy Collection Woman. U krijg dan maar liefst 3 paar voor 10 euro !! Bestellen?

Bestellen kan via deze link!  Laat eenzame ouderen niet in de kou zitten!

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.