Datum: 06-06-2023 - 12:05
14
dec
'19

Kringloopwinkel Noordwijk deelt cheques uit aan goede doelen in Noordwijk (foto's).

Vanmorgen waren op uitnodiging van Kringloopwinkel Noordwijk afgevaardigden aanwezig van de goede doelen die dit jaar gekozen zijn om een cheque in ontvangst te nemen. Elk jaar worden er Noordwijkse goede doelen gekozen die een percentage van de winst ontvangen van de omzet van de Kringloopwinkel...

Onder het genot van een stuk taart en een lekker bakkie koffie ontvingen de genodigden hun cheque uit handen van voorzitter Paul de Vreede. Woonzorglocatie Jeroen ontving een cheque van €1000 voor de aanschaf van een speciale lamp voor de afdeling dementie. Recreatieve Biljartvereniging Noordwijk ontving een cheque van €750, en de kerstpakkettenactie van de Diaconiek Noordwijk ontving een cheque van €750.

Heeft u of weet u ook een goed doel in Noordwijk die wel een financieel steuntje zou kunnen gebruiken? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.