Datum: 27-09-2023 - 17:13
17
apr
'14

Arriva houdt paasactie in regio Duin- en Bollenstreek.

Tijdens Pasen, op zondag 20 en maandag 21 april 2014, houdt Arriva een paasactie in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden Holland.

Op beide paasdagen kunnen inwoners van de regio voor slechts € 2,- een hele dag onbeperkt reizen met alle stads- en streekbussen en Qliners van Arriva.
De vervoerder wil met deze paasactie haar vaste klanten belonen en stimuleren eens de bus te nemen voor andere bestemmingen dan school of werk. Daarnaast is de actie bedoeld om nieuwe reizigers te laten kennismaken met de voordelen van de bus.
Een hele dag reizen voor € 2,- per persoon
De buskaart is verkrijgbaar bij de buschauffeur en is één dag geldig; alleen op de dag van afstempeling. De actie is geldig in alle stads- en streekbussen en Qliners van Arriva in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden Holland. Buurt- en Belbussen, de Nachtbus, de Keukenhof Express en de gedeelde buslijnen 45, 195 en 295 zijn van de actie uitgesloten. Kinderen tot vier jaar reizen met Arriva altijd gratis mee.
Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via 9292.nl of arriva.nl/zuid-holland. Meer informatie over de paasactie en de actievoorwaarden staan op arriva.nl/zuid-holland.

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.