Datum: 27-09-2023 - 16:41
14
jun
'14

15% vroegboekkorting op jaarabonnementen voor scholieren

15% vroegboekkorting op jaarabonnementen voor scholieren

Wie in de periode van 16 juni t/m 6 juli 2014 een Arriva Altijd Vrij jaarabonnement of Arriva Trein jaarabonnement voor scholieren van 12 t/m 18 jaar aanschaft voor het nieuwe schooljaar 2014/2015, ontvangt 15% vroegboekkorting. Daarnaast maakt iedereen kans op een tablet.
Voor een vast bedrag reizen scholieren met een jaarabonnement het hele jaar onbeperkt met de bussen en/of treinen naar school en in hun vrije tijd. Ook in de avonduren en vakanties. Jaarvarianten van de Arriva Altijd Vrij-abonnementen zijn verkrijgbaar voor reizen in de provincies Fryslân, Flevoland, Gelderland, en Zuid-Holland. Het Arriva Trein jaarabonnement is verkrijgbaar voor reizen met de Noordelijke lijnen in de provincies Fryslân en Groningen.

 

Altijd Vrij

Via de website arriva.nl/altijdvrij kunnen de jaarabonnementen eenvoudig worden aangeschaft. Om voor de 15% vroegboekkorting in aanmerking te komen moet het abonnement aangevraagd worden met een persoonlijke OV-chipkaart van iemand in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. Daarom is bij de bestelling van een abonnement het 16-cijferige OV-chipkaartnummer van een persoonlijke OV-chipkaart van iemand in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar nodig. De korting wordt berekend op basis van dit 16-cijferige OV-chipkaartnummer.
Iedereen die in de actieperiode van 16 juni t/m 6 juli 2014 een Arriva Altijd Vrij jaarabonnement of Arriva Trein jaarabonnement aanschaft maakt kans op een tablet. De ingangsdatum van het abonnement kan zelf gekozen worden en hoeft niet in de actieperiode te liggen.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.