Datum: 27-01-2023 - 23:13
17
jun
'14

Start losse verkoop seizoen 14/15 in De Muze

Maandagmorgen was het dan zover: de start van de losse kaartverkoop van de voorstellingen van het nieuwe seizoen, waaronder de voorstelling van Youp van ‘t Hek. Rond 8 uur verschenen de eerste “fans” van Youp al voor het theater.

Even over half 10 mocht iedereen al naar binnen en een kreeg een volgnummer uitgereikt. Gelukkig was het binnen wat behaaglijker dan buiten, want de zon bleef deze dag uit.

 

 

Binnen werd ieder getrakteerd op een kopje koffie of thee. Al snel waren de beschikbare volgnummers op en moesten er helaas mensen teleurgesteld worden. Iedereen die een nummertje had zat geduldig te wachten, dronk een kopje koffie en keek het programmaboekje nog eens door, want zelfs op het toilet vindt men het programmaboekje 14/15 terug. Kortom het was een gezellige bijeenkomst.

 

Toen de klok precies 10.00 uur sloeg openden de kassa’s zich voor de felbegeerde kaarten van onder andere Youp van ’t Hek. De start liep gemoedelijk maar hard. Al twee voorstellingen, Brigitte Kaandorp en Youp van ’t Hek, zijn volledig uitverkocht. Maar, geen nood, naast deze twee voorstellingen zijn er nog genoeg andere mooie en bijzondere voorstellingen te zien in de Muze Noordwijk.

 

Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in de Muze kan zich aanmelden voor de mailing door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

{gallery}4910{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.