Datum: 28-09-2023 - 03:26
07
aug
'14

5% korting op Arriva Altijd Vrij jaarabonnementen

Wie in de periode van 11 augustus tot en met 7 september 2014 een Arriva Altijd Vrij jaarabonnement of Arriva Trein jaarabonnement voor scholieren van 12 t/m 18 jaar aanschaft voor het nieuwe schooljaar 2014/2015, ontvangt 5% korting.

Voor een vast bedrag reizen scholieren met een jaarabonnement het hele jaar onbeperkt met de bussen en/of treinen van Arriva. Naar school, maar ook in hun vrije tijd naar bijvoorbeeld de sportvereniging of de stad. Jaarvarianten van Arriva Altijd Vrij-abonnementen zijn verkrijgbaar voor reizen in de provincies Fryslân, Flevoland, Gelderland en Zuid-Holland. Het Arriva Trein jaarabonnement is verkrijgbaar voor reizen met de noordelijke treinlijnen van Arriva in de provincies Fryslân en Groningen.

 


Altijd Vrij
Via de website arriva.nl/altijdvrij kunnen de jaarabonnementen eenvoudig worden aangeschaft. Om voor de 5% korting in aanmerking te komen, moet het abonnement aangevraagd worden met een persoonlijke OV-chipkaart van iemand in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. Daarom is bij de bestelling van een abonnement het 16-cijferige OV-chipkaartnummer van een persoonlijke OV-chipkaart van iemand in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar nodig. De korting wordt berekend op basis van dit 16-cijferige OV-chipkaartnummer. De ingangsdatum van het abonnement kan zelf gekozen worden en hoeft niet in de actieperiode te liggen.


Facebookactie
Op de Facebookpagina van Arriva Nederland wordt tijdens de actieperiode aan scholieren gevraagd met wie zij graag vrij willen reizen. Scholieren die in een reactie op het Facebookbericht een persoon taggen, ontvangen twee gratis bioscoopkaarten (zolang de voorraad strekt).

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.