Datum: 27-01-2023 - 23:13
22
sep
'14

NZ&PC 1 tegen De Zijl6

Ook heren2 won de 1e wedstrijd dus kon heren1 niet achterblijven. Ze speelden tegen De Zijl6. Tot 35 seconden voor het eind van het 1e part werden er geen doelpunten of grove overtredingen gemaakt.

Maar in die halve minuut werd een strafworp veroorzaakt door Noordwijk, welke ook benut werd door De Zijl en kon Rutger Smeltink 1 seconde voor tijd de gelijkmaker inschieten.

 

Het 2e part was een stuk leuker om te kijken. David Kenworthy kon 2x scoren en ook Leon Oliemans wist het net te raken. Helaas wist de tegenpartij dat ook. Halverwege de wedstrijd was de stand mooi in evenwicht, 4-4. In het 3e en 4e part kon NZ&PC eindelijk doen waar ze goed in zijn; winnen! De eindstand werd 9-5 in het voordeel van Noordwijk. Dankzij doelpunten van Rutger Smeltink, Joost Went, Harold Lantinga en wéér David Kenworthy.
De volgende wedstrijd van NZ&PC1 is tegen Alkemade2 om 16.45 uur in Zwembad Binnenzee te Noordwijk. U bent allen van harte welkom!

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.