Datum: 03-02-2023 - 20:08
22
sep
'14

NZ&PC DG2 tegen SG WZC DG3(Zoetermeer)

Afgelopen zaterdag werden door de NZ&PC de eerste waterpolowedstrijden van het seizoen gespeeld in het nieuwe zwembad Binnenzee. De aftrap was voor de NZ&PC DG2 tegen SG WZC DG3(Zoetermeer).

Noordwijk schoot uit de startblokken en stond na het eerste part al met 4-0 voor dankzij een hattrick van Joost Oostdam en een mooi afstandsschot van Suus van Dijk.

 

Ook in het 2e en 3e part wist Joost Oostdam nog 4 keer te scoren. Ook Marc Barnhoorn en Mark van der Meij wisten hun stempel op deze wedstrijd te drukken, samen wisten de heren 6 keer te scoren in het 2e en 3e part. Ook het 4e part liep goed voor de Noordwijkers waarbij Marc Barnhoorn wederom belangrijk was met 3 doelpunten. Keeper Daan Wuijster had nog een belangrijke redding in de laatste minuut waardoor de einduitslag 19-0 kon worden opgeschreven! De spelers, coach en publiek waren erg blij met deze fantastische uitslag!
De volgende wedstrijd van NZ&PC DG2 is zaterdag 4 oktober ’14 tegen Widex GZC Donk DG2 in Gouda.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.