×

Opmerking

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/5323
22
sep
'14

NZ&PC DG2 tegen SG WZC DG3(Zoetermeer)

Afgelopen zaterdag werden door de NZ&PC de eerste waterpolowedstrijden van het seizoen gespeeld in het nieuwe zwembad Binnenzee. De aftrap was voor de NZ&PC DG2 tegen SG WZC DG3(Zoetermeer).

Noordwijk schoot uit de startblokken en stond na het eerste part al met 4-0 voor dankzij een hattrick van Joost Oostdam en een mooi afstandsschot van Suus van Dijk.

 

Ook in het 2e en 3e part wist Joost Oostdam nog 4 keer te scoren. Ook Marc Barnhoorn en Mark van der Meij wisten hun stempel op deze wedstrijd te drukken, samen wisten de heren 6 keer te scoren in het 2e en 3e part. Ook het 4e part liep goed voor de Noordwijkers waarbij Marc Barnhoorn wederom belangrijk was met 3 doelpunten. Keeper Daan Wuijster had nog een belangrijke redding in de laatste minuut waardoor de einduitslag 19-0 kon worden opgeschreven! De spelers, coach en publiek waren erg blij met deze fantastische uitslag!
De volgende wedstrijd van NZ&PC DG2 is zaterdag 4 oktober ’14 tegen Widex GZC Donk DG2 in Gouda.