Datum: 27-01-2023 - 21:35
31
okt
'14

Wie wordt de Noordwijker van het Jaar?

Een nieuwe editie op een nieuwe locatie, Grand Hotel Huis ter Duin, met de vertrouwde verkiezing en bekendmaking van de ‘Noordwijker van het Jaar’. De organisatie nodigt hierbij de inwoners van Noordwijk en omstreken uit om kandidaten voor de verkiezing van de Noordwijker van het Jaar aan te  dragen.

 

Eretitel

De ‘Noordwijker van het Jaar’ is een eretitel die behaald kan worden door de inwoners van Noordwijk en de regio. U kunt zelf invloed uitoefenen op de verkiezing door kandidaten aan te melden. Niet iedereen kan zomaar Noordwijker van het Jaar worden. Een kandidaat moet aan een aantal eisen voldoen om de eretitel te kunnen behalen.

 

De Noordwijker van het Jaar is:

‘Een ingezetene van Noordwijk of de regio, die zich op breed maatschappelijk terrein (bijvoorbeeld op gebied van sport, kunst, cultuur, zorg etc.) gedurende een lange periode verdienstelijk heeft gemaakt voor de Noordwijkse samenleving. De Noordwijker van het Jaar heeft een pré als hij/zij initiatieven heeft ontplooid en processen in gang heeft gezet die een positieve bijdrage hebben geleverd aan de Noordwijkse samenleving.’

Geef uw kandidaat op en maak kans op vrijkaarten
Kent u iemand die voldoet aan bovenstaand profiel? Geef deze persoon dan zo snel mogelijk op via de website www.nieuwjaarsgala.nl. Vermeld in uw aanmelding om wie het gaat en motiveer waarom deze persoon volgens u kans maakt op de titel. Aanmelden kan nog tot en met donderdag 5 december 2014. Onder de inzendingen worden vrijkaarten voor het Nieuwjaarsgala verloot.

 

Verkiezing & jury

De genomineerden zullen door een zorgvuldig samengestelde jury worden bepaald. Deze jury bestaat onder meer  een afvaardiging uit Noordwijk waaronder de burgemeester, de sponsors, en de huidige Noordwijker van het Jaar  en drie kranten. De nominaties worden half december gepubliceerd op de website en in de pers. Tijdens het Nieuwjaarsgala op 2 januari in Grand Hotel Huis ter Duin wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de verkiezing en over het Nieuwjaarsgala kunt u terecht op de website www.nieuwjaarsgala.nl

Volg het Nieuwjaarsgala ook online via Twitter en Facebook.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.