Datum: 26-03-2023 - 10:13
18
dec
'14

Kerstmarkt De Witte School

Op De Witte School Noordwijk vierden de kinderen donderdagavond 18 december een bijzonder kerstfeest. Na een gezamenlijk kerstdiner in de klassen werd er een kerstmarkt georganiseerd. Hier boden de leerlingen kerstspulletjes aan die zij zelf hadden gemaakt.

De opbrengst gaat naar de Stichting Care for Kim. Evelien Hazenoot is als vrijwilligster actief voor deze Stichting. Evelien heeft alle groepen van de school bezocht om te vertellen over Care for Kim, een Stichting die het mede mogelijk heeft gemaakt dat Kim, die na een ernstig ongeval zwaar hersenletsel heeft opgelopen, thuis verzorgd kan worden.

In de aula werd een gezellige sfeer gecreëerd met voor de ouders glühwein en muziek. Een vijftal leden van harmoniekapel Crescendo bracht kerstliederen ten gehore. Tijdens de kerstbijeenkomst werden ook bekende kerstsongs gespeeld door Eric Diepstraten, ‘Deepstreet live’, op zijn Yamaha Tyros 5.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.