Datum: 02-04-2023 - 02:27
13
feb
'15

Onderzoek: Waar staat je Gemeente 2015?

De komende weken houdt de gemeente Noordwijk het onderzoek 'Waar staat je gemeente?'. 1800 Noordwijkers zijn anoniem en ervoor geselecteerd. Het onderzoek maakt duidelijk wat ze van de gemeentelijke dienstverlening vinden.

Binnenkort op de mat

De voorgeselecteerde krijgen binnenkort de enquête op de mat. In nog geen 15 minuten beantwoorden ze 54 vragen. Ze geven daarmee heel breed aan hoe ze de prestaties van de gemeente ervaren. In 2008, 2010 en 2012 heeft de gemeente ook al mee gedaan aan de enquête.

Resultaten in een meerjarenperspectief plaatsen

Wethouder Hans Bakker, met onder meer gemeentelijke dienstverlening in de portefeuille: “Het gemeentebestuur vindt het belangrijk te weten wat Noordwijkers van hun gemeente vinden. Omdat het het vierde onderzoek is kunnen we de resultaten straks ook in een meerjarenperspectief bekijken.”

foto ©Ruud van Drunen

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.