Datum: 26-03-2023 - 12:15
05
jul
'15

Kleine bioscoopzaal krijgt een technische metamorfose

Kleine bioscoopzaal krijgt een technische metamorfose

 

Films kijken in de kleine bioscoopzaal is nu nóg leuker! De kleine bioscoopzaal, de Thaliazaal, heeft een technische metamorfose ondergaan. Zo is de kwaliteit van de projector enorm omhoog gegaan en geeft de nieuwe projector maar liefst 3x helderder beeld dan de vorige projector. Samen met het nieuwe scherm is de scherpte van het beeld optimaal en lijkt het net alsof de bezoeker naar een HD televisiescherm kijkt van maar liefst 3,5 meter breed!

Benieuwd geworden naar de nieuwe beeldkwaliteit? Voor slechts € 5,00 kunt u het resultaat bewonderen tijdens onze filmperiodes. Zo starten wij zaterdag 11 juli weer met de zomerbioscoopperiode. Tijdens deze periode draaien er niet alleen overdag kinderfilms, maar ook leuke films in de avonduren! Dit geeft u tijd genoeg om even langs te komen!

Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in de Muze, kan zich aanmelden voor de mailing door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.