Datum: 27-09-2023 - 17:59
04
aug
'15

8e Strandloop (85 foto's)

Eerste zware Strandloop.

 

Op de een na laatste dag van de maand was ook het tijd voor de op een na laatste loop van de Star Balm Strandlopen. Na 7 lopen werden in veel klassementen de messen geslepen voor een plaatsje bij de top 3 en de bijbehorende bekers.

 

Een brede start zorgde bij alle lopers voor een goede uitgangspositie om er een mooie tijd van te maken. De zomerstorm die de zaterdag ervoor over het land raasde had naast de omgewaaide bomen nog een positief effect: Het strand lag er strakker bij dan ooit en dat moest wel voor snelle tijden zorgen. Alleen de tegenwind op de terugweg gooide nog een beetje roet in het eten.

 

Bij de finish bleken vele persoonlijke records verbroken en ging het flesje water ter beschikking gesteld door dagsponsor SJC jeugd er prima in.

 

Nog maar twee lopen te gaan in deze serie. De start van loop 9 is a.s. donderdag om 19:30 uur op het strand bij de Politiepost aan de Kon. Wilhelmina Boulevard. De afstanden zijn 2, 4 of 8 km. De kosten voor een losse loop bedragen  2 euro voor lopers t/m 15 jaar en 3 euro voor iedereen daarboven. Na afloop ontvang je dan een herinnering voor de prestatie.

{gallery}6732{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.