22
aug
'15

Expositie Hans Vink in BinnenZee

Expositie in zwembad BinnenZee

Vanaf vrijdag 21 augustus exposeert fotograaf Hans Vink een aantal van zijn kenmerkende Vuurtorenfoto's in de hal/entree van zwembad BinnenZee aan de Nieuwe Zeeweg 165.

 

Iedere Noordwijker kent het vast wel; bij terugkomst vanaf het vakantieadres eerst even langs de Vuurtoren en een rondje rijden over de boulevard! Dan ben je pas echt weer thuis! Hans Vink kent dat gevoel maar al te goed: “Dat is ook wat ik doe! Ik fotografeer sinds 2006 het strand en de duinen en kwam daarbij altijd langs de Noordwijkse Vuurtoren. Het verbaasd mij elke keer weer dat het op die plek altijd anders is. Elk dagdeel, jaargetijde of de projectie tijdens evenementen geeft de toren een totaal andere sfeer. De uitdaging om de toren net weer even anders vast te leggen wordt voor mij elke dag groter! Mijn collectie bestaat nu uit ongeveer 500 foto's van de Vuurtoren van Noordwijk. Inmiddels is de collectie dus zeer groot en komen er nog wekelijks nieuwe foto's bij. Mijn foto's van de Vuurtoren hebben inmiddels een onmiskenbaar uiterlijk en in veel (Noordwijkse) huizen is hij reeds te vinden. Ook in het buitenland hangen er werken van mij aan de muur (Duitsland en Tsjechië)! Uiteraard geeft mij dat als amateurfotograaf een bijzonder gevoel. Ik ben er bijzonder trots op dat ik dat in 7 jaar tijd heb bereikt”. Voor de expositie in BinnenZee heeft Hans een aantal van zijn mooiste foto’s uitgezocht en laten afdrukken. Nieuwsgierig geworden?

De opening van de expositie zal op vrijdag 21 augustus 15.00u worden verricht door Roel van Steinvoorn, initiatiefnemer van de landelijke internetcommunity ‘De Zee Kust’ en die jullie misschien kennen van de FBpagina ‘De Zee Kust Noordwijk’.

Kom vanaf 21 augustus tijdens de openingstijden van zwembad BinnenZee langs en neem een kijkje door de lens van Hans Vink.