Datum: 27-01-2023 - 21:41
08
okt
'15

Presentaties Finalisten NLF in de Muze

Presentaties Finalisten NLF in de Muze Zaterdag 10 oktober om 19.00 uur

 

Op 30 oktober 2015 zullen in de Hotels van Oranje in Noordwijk de Nederlandse Lucht-en Ruimtevaartprijzen 2015 worden uitgereikt. De finalisten krijgen op 10 oktober de kans om zich te presenteren in De Muze Noordwijk. Toegang is GRATIS, maar reserveren van een kaart wel gewenst.

 

"Stimuleren om te Excelleren"

 

Het NLF beoogt de jeugd aan te zetten om te kiezen voor een opleiding in de luchtvaart en/of ruimtevaart. Maar liefst 33 luchtvaart- en ruimtevaart gerelateerde opleidingen gaan met hun leerlingen en studenten meedingen naar de Luchtvaart- en Ruimtevaartprijzen die het NLF elke twee jaar ter beschikking zal stellen. Per winnaar of winnend team van MBO, HBO en WO stelt het NLF € 5.000 beschikbaar, in totaal dus drie prijzen van € 5.000! Dit jaar zal ook de André Kuipers Ruimtevaartprijs à € 2500 worden uitgereikt

 

De inzendingen dienen gericht te zijn op de inzet van leerlingen en studenten met accent op innovatie in luchtvaart of ruimtevaart en kunnen variëren van zeer diepgaand onderzoek tot zeer breed en algemeen. Meer informatie over de NLF Stimuleringsprijzen is te vinden op www.luchtvaartfonds.nl.

Missie

Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart Fonds is ontstaan uit een samenvoeging van het Generaal Snijders Fonds (1932) en het Nationaal Luchtvaart Fonds (1934), later het Fokker – Van den Berch van Heemstede Luchtvaart Fonds geheten, en heeft als doel de bevordering van de Nederlandse (betrokkenheid bij) lucht- en ruimtevaart.

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: http://www.luchtvaartfonds.nl

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.