Datum: 27-09-2023 - 17:04
28
dec
'15

Royal Opera House – Cavaleria Rusticana | Pagliacci

Deze twee korte Italiaanse opera’s worden beide beschouwd als een meesterwerk, ze zijn beide bij elkaar gebracht in een nieuwe regie bij de prijswinnende regisseur Damiano Michieletto.

Hij plaatst beide opera’s in een door armoede getroffen dorp in de jaren ‘80 in Zuid-Italië, waar de maffia zich bevind. De Royal Opera’s Music regisseur Antonio Pappano leidt een cast met onder meer de charismatische Nederlandse soprano Eva-Maria Westbroek, de opgewekte Italiaanse soprano Carmen Giannattasio en de opwindende Letlandse tenor Aleksandrs Antonenko.

 

 

Zondag 10 januari, aanvang 14.00. De plaatsbewijzen kosten € 20,00. De theaterbalie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.