Datum: 27-01-2023 - 22:06
06
jan
'16

Nieuwjaarsgala in Huis ter Duin

Jong en oud stond afgelopen zaterdag op de dansvloer tijdens het Nieuwjaarsgala in Grand Hotel Huis ter Duin. Het Nieuwjaarsgala trok dit jaar zo’n 2200 bezoekers. Het was een spetterende avond!


Het Nieuwjaarsgala, dat traditiegetrouw op 2 januari plaatsvindt, vond dit jaar voor de tweede keer plaats in Grand Hotel Huis ter Duin en overtrof de eerste editie in Grand Hotel Huis ter Duin. Het dak ging eraf! Het programma was verdeeld over vier zalen, voor elk wat wils. Het feest werd afgetrapt met de hits van de band Ear Candy in de Pickézaal.
In de Keizerzaal kon men genieten van de ritmische klanken van muziekgroep Sabroso en de Noordwijkse balletschool liet een prachtige choreografie zien van Fe Zwanenburg. Verder waren er spetterende optredens van Toine Kremer, Zanger Rens, Dj Issie. Tot in de kleine uurtjes kon nog gedanst worden op de beats van Dj René K., Frank the Tank, Saxo Joe en Dj Jim. Menige pumpschoen ging uit, dapper gingen de dames blootvoets in hun prachtige lange jurken verder om geen minuut te missen van het spektakel. Volgend jaar weer!

Tijdens het Sponsordiner dat voorafgaand aan het Nieuwjaarsgala plaatsvond, werd de ‘Noordwijker van het jaar 2016’ bekend gemaakt. Deze eretitel werd door Burgemeester Jan Rijpstra uitgereikt aan Henk Admiraal, die op 1 december - na 50 jaar actieve dienst – afscheid nam van het KNRM reddingsstation Noordwijk. Henk was bij het reddingsstation Noordwijk achtereenvolgens: Helper aan de wal, Opstapper, Plaatsvervangend schipper, Walbaas, Secretaris-penningmeester en tot op heden is Henk lid van de plaatselijke commissie. Met zijn vrouw Gerrie was Henk tevens jarenlang het gezicht van de PR afdeling van de KNRM.
Samen stonden zij op vele beurzen en evenementen om de KNRM te promoten. Burgemeester Rijpstra overhandigde aan Henk Admiraal het speciale ‘Reddertje’ beeldje, een portret van Henk Admiraal geschilderd door Theo Swinkels, een taart en bloemen.

Het Nieuwjaarsgala werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door de sponsors:
Langenegger Makelaars, Dental4U, Brouwer’s Tours, van Duijn en van der Geer Accountants en Adviseurs, Booming, Van Egmond Totaal Architectuur, Van Poelgeest, Ricoh, Van der Wiel Bouw, ABS Brouwer Autoschadeherstellers, Van der Deijl Roses Only en Horesca Horecavo en  B&J Verhuur Party Services.

 

{gallery}7320{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.