Datum: 27-01-2023 - 23:10
22
feb
'16

Brouwer's Tours vervoert VVSB met 35 bussen naar Domstad Utrecht

Het vervoer van spelers, begeleiders, bestuur, sponsors en supporters van VVSB voor de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht op woensdag 2 maart a.s. wordt georganiseerd door Brouwer's Tours uit Noordwijk.

Vanaf de Brink in Noordwijkerhout vertrekt aan het eind van die middag de Brouwer – VVSB-karavaan naar de Domstad. Directeur John Brouwer, zelf al jarenlang trouw supporter van VVSB, is supertrots: “Een waanzinnig leuk project om te mogen uitvoeren voor de club waar mijn hart ligt. Voor ons bedrijf ook de kroon op het werk van een al jarenlange en zeer prettige samenwerking met VVSB!”

 

Veilig van Witte Kerk naar de Dom
Keurmerk Touringcarbedrijf Brouwer's Tours is al jaren de vaste vervoerder van VVSB. Met de ervaren en professionele touringcarchauffeurs komt de voetbalclub uit Noordwijkerhout altijd veilig en keurig op tijd aan bij uitwedstrijden. “Ons hele bedrijf leeft altijd mee met de prestaties van VVSB. We zijn enorm trots op het bekerresultaat wat nu is behaald. Het mogen vervoeren van alle supporters naar Utrecht is echt een enorme eer. We gaan er, net als tegen Den Bosch, weer één groot feest van maken”, aldus een enthousiaste Brouwer.

Vervoer op maat
Brouwer's Tours b.v. bestaat ruim 90 jaar en geniet grote naamsbekendheid binnen Nederland. Het touringcarbedrijf verzorgt personenvervoer op maat met moderne en milieuvriendelijke touringcars en minibussen. Of het nu gaat om een zeer exclusieve zakenreis voor slechts een aantal personen of om een grootschalig evenement waarbij uit het hele land 20.000 personen naar een bepaalde plaats vervoerd moeten worden: Brouwer's Tours heeft ruime ervaring en uitgebreide logistieke kennis om de reis of evenement vloeiend te laten verlopen. Meer informatie: www.brouwerstours.nl

{gallery}7483{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.