Datum: 31-05-2023 - 17:36
19
apr
'16

Ouderwetse gezelligheid tijdens vijftiende editie van Grentpop

Ook dit jaar is de Grent weer het decor van hét Koningsdagfestival van de Bollenstreek: Grentpop!

Dit jaar wordt het evenement voor de vijftiende keer georganiseerd en het belooft weer ouderwets gezellig te worden dankzij de inspanning van de organisatie, vrijwilligers en sponsoren. Dankzij het enthousiasme van de ondernemers op de Grent en de vele ‘Vrienden van Grentpop’ krijgen Noordwijkers en alle bezoekers weer een grandioos programma voorgeschoteld.

 

Top line up

Er zijn dit jaar twee podia, het bekende Grentpop podium (aan de kant van de Hoofdstraat) en het Oranjepodium (richting rotonde). De Oranjevereniging heeft ook een aantal leuke activiteiten, die al vanaf 10 uur starten met de Kids Games, gevolgd door het Vrachtwagentrekken. Op het terrein zijn ook springskussens, zodat ook de kleintjes zich kunnen vermaken. Om 14 uur trapt DJ Krijn van der Bent Grentpop het eerste uur af en laat hij lekkere nummers door de speakers klinken op het Oranjepodium. Het programma gaat dan als volgt verder:

 

15.00 uur - 16.00 uur - New Suitcase (Grentpop Podium)

16.00 uur - 17.00 uur - DJ Anything But Plug (Oranje Podium)

17.00 uur - 18.00 uur - The Wee Wallets (Grentpop Podium)

18.00 uur - 19.00 uur - DJ (Oranje Podium)

19.00 uur - 20.00 uur - De Kraaien (Grentpop Podium)

20.00 uur - 22.00 uur - DJ Goodgrip (Oranje Podium)

 

De Kraaien zijn dit jaar de hoofdact, de band wordt geprezen om hun fantastische live act en ze spelen dit jaar op alle grote festivals. Een aanrader dus! Ook na 22 uur gaat het feest binnen in de uitgaansgelegenheden aan de Grent natuurlijk gewoon verder.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.