Datum: 02-04-2023 - 00:34
10
me
'16

21 mei: SJC Familiedag

Op zaterdag 21 mei organiseert  SJC voor al haar Jeugdleden voor de tweede maal "de SJC Familiedag". Het wordt weer een leuke en sportieve middag voor jong en oud.

Er zijn diverse leuke sportieve evenementen voor kinderen en ouders. Wat dacht u van een "Stormbaan" of lekker "buikschuiven" op een 25 meter lange baan. Spektakel genoeg! Alleen maar om te winnen van je zoon of dochter. Voor Ukkies en Toppertjes en overige jeugdleden, jongens en meisjes, is er een boeiend en spectaculair programma gemaakt. Dit jaar bijvoorbeeld weer het ouder/kind voetbal (Ouders die strijden tegen hun eigen zoon of dochter).

 

Ook is er een voetgolf-parcours. Wie heeft de beste balbeheersing? Verder een Mega Groot Springkussen waar iedereen zich op uit kan leven. Een gezellig plein om na de wedstrijden iets te drinken of te eten. DJ Rick maakt het nog gezelliger! En het Championspodium, waar de winnaars van "de SJC Familiedag" en de kampioenen van het afgelopen seizoen zullen worden gehuldigd. Keurslager Krijn van der Bent heeft een speciale SJC BBQ samengesteld.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.