Datum: 26-03-2023 - 11:39
27
me
'16

SHN, gemeente en NWS bereiden Prestatieafspraken voor

De Stichting Huurdersbelangen Noordwijk (SHN), de gemeente Noordwijk en de Noordwijkse Woningstichting (NWS) hebben een overleg opgestart ter voorbereiding van de nieuwe Prestatieafspraken.

In deze afspraken wordt vastgelegd hoe de drie partijen gezamenlijk de doelen uit de Noordwijkse Woonagenda 2016 – 2020 gaan realiseren.

 

De Prestatieafspraken zijn onderdeel van de nieuwe Woningwet 2015. De drie organisaties vinden het belangrijk om gezamenlijk en gelijkwaardig de ambities op het gebied van o.a. sociale nieuwbouw, betaalbaarheid, zorggeschiktheid en leefbaarheid te bespreken en daar afspraken over te maken.

 

De definitieve Prestatieafspraken moeten in december 2016 gereed zijn. De gemeenteraad van Noordwijk en overige betrokken instanties worden tijdens dit proces op de hoogte gehouden van de inhoud.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.