Datum: 28-09-2023 - 02:23
01
jun
'16

Twirlsters KNA maken Jumpin’ Noordwijk een uur onveilig

Twirlsters KNA maken Jumpin’ Noordwijk een uur onveilig

 

In het weekend van 21 en 22 mei hield Twirlvereniging KNA Noordwijk haar funweekend. Naast hotfixen, kickboksen, cheerleaden, een nachtelijke speurtocht en overnachten, stond er iets heel bijzonders op het programma. De bon die we als vereniging van de gemeente Noordwijk in ontvangst mochten nemen na het behalen van 9 Europese titels in maart 2016 is afgelopen zondag verzilverd.

Met 29 jonge dames en de Activiteiten Commissie hadden we bij Jumpin’ Noordwijk geboekt om een uur te komen springen. Na uitleg van de regels door een van de medewerksters konden we gaan beginnen. Iedereen trok vol enthousiasme zijn schoenen en sokken uit en toen begon het spektakel. Na 15 minuten intensief springen kwamen de eersten met rode wangen even een slokje limonade halen om daarna weer snel naar de trampolines te rennen. Er waren salto’s, radslagen en hele mooie sprongen te zien. Ook werd er van schuimrubber een toren gemaakt waar je over of doorheen mocht springen in de schuimrubber bak. Kortom een uur was eigenlijk te kort. De leden en trainsters hebben zich prima vermaakt, dus bij deze…gemeente Noordwijk bedankt voor dit leuke cadeau.

De zondagmiddag werd afgesloten met een demonstratie aan alle ouders van cheerleaden, er werd nog fier gezwaaid met de poms. Maar na afloop waren de jongsten toch wel erg vermoeid van deze enerverende spannende twee dagen.

Het volgende feest staat al weer gepland: op zaterdagmiddag 10 september viert Twirlvereniging KNA haar 10-jarig bestaan d.m.v. een feestelijke borrel waar alle sponsors en vrienden van KNA welkom zijn. De dag zal worden afgesloten met een barbecue en bonte avond waar alle oud-(bestuurs)leden natuurlijk ook welkom zijn.

Lijkt het je ook leuk om te komen twirlen? Voor meer informatie over twirlen kan contact opgenomen worden met de Productgroep Coördinator Valerie Leliveld per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met het sportpunt van SV Omnia via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lijkt het je ook leuk om te komen twirlen? Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met het bestuur via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje op onze website www.knanoordwijk.nl.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.