Datum: 27-01-2023 - 22:35
21
okt
'16

KUNSTKLANK presenteert BUITEN in BINNEN

EEN MUZIKALE HERFSTWANDELING OP LANDGOED CALORAMA

 

KAARTVERKOOP BEGONNEN

Ter gelegenheid van de KunstKlank voorstellingen De Geheime Tuin was het adellijke landgoed Calorama deze zomer voor het eerst sinds lange tijd weer even open. Een overweldigend aantal belangstellenden genoot er van muziek, dans, kunst en (kinder-)theater in een uitzonderlijk decor.

 

Voor iedereen die de zomervoorstellingen heeft gemist, de vrijdagavondvoorstelling in het water zag vallen of nu bij daglicht op een andere manier van het landgoed wil genieten organiseren KunstKlank en de Stichting Calorama op zondag 13 november BUITEN in BINNEN.

 

Een rondleiding omlijst door muziek en vol van historische en anekdotische verhalen over het landgoed. De tuinen, het huis en de bewoners en over het 'martelveld' waar in 856 CE de Schotse missionaris Jeroen door Vikingen om het leven zou zijn gebracht.

 

De wandeling voert de deelnemers in ongeveer anderhalf uur mee over het landgoed, waarbij op drie plekken in woord en muziek wordt stilgestaan bij de geschiedenis en schoonheid van één van de voor velen meest mysterieuze delen van Noordwijk.

 

Toegangsbewijzen kosten €15,-(incl. soep na afloop) en zijn verkrijgbaar bij van der MEER/Het Cultuurcafé, De Keuvel 1, Noordwijk. Er is een ochtend- en middageditie en het aantal tickets is beperkt.

 

Bezoekers van de afgelaste voorstelling van vrijdag 19 augustus die niet in de gelegenheid waren om de extra zondagmiddagvoorstelling van 21 augustus bij te wonen hebben vrij toegang. Graag voor 1 november, o.v.v. naam en aantal personen, even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Zondag 13 november

Aanvang 11 uur en 14 uur

Toegang €15,- (incl. soep na afloop)

 

Tickets verkrijgbaar bij

van der MEER/Het Cultuurcafé, De Keuvel 1, Noordwijk.

 

Voor actuele info zie www.kunstklank.nl

 

{gallery}8251{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.