Datum: 28-09-2023 - 03:56
24
jun
'17

Vriendjesdag/ open les Twirlvereniging KNA

Twirlvereniging KNA organiseert op vrijdag 30 juni weer haar vriendjesdag/ open les. Ben jij klaar voor iets anders dan ballet, hiphop of andere sporten?

In de sporthal op Sportpark Duinwetering kan je kennismaken met de leuke en verrassende sport twirlen en de vereniging. Van 18.00 tot 19.00 uur wordt door trainsters en leden een proeftraining verzorgd. Wie hieraan gratis en vrijblijvend wil deelnemen kan zich aanmelden op //Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Spontaan langskomen mag natuurlijk ook. De vriendjesdag is gericht op kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.