Datum: 28-09-2023 - 03:31
02
jul
'17

Open les Twirlvereniging KNA groot succes

Acht meisjes in de leeftijd van 7 tot 11 jaar kwamen vrijdag 30 juni enthousiast naar de open les van Twirlvereniging KNA.

Een aantal had tijdens een workshop op school al met deze leuke sport kennisgemaakt, anderen kwamen met een vriendinnetje mee. Na een goede warming-up mochten dan eindelijk de batons, zo heten die stokken, vastgehouden worden. Iedereen deed enorm haar best om het zo goed mogelijk te doen. Af en toe ging trots een duim omhoog: ‘Kijk eens mam, hoe goed het gaat”. Na afloop waren er blije gezichten. Wil jij deze sport ook eens proberen en ben je klaar voor iets anders dan ballet, hiphop of andere sporten? Kom dan kijken en meedoen bij Festival Noordwijk op 20 augustus, daar zijn we de hele dag aanwezig. Of kom naar onze tweede open les op vrijdag 1 september in sporthal Duinwetering. Van 18.00 tot 19.00 uur kan je dan kennismaken met de leuke en verrassende sport twirlen en de vereniging. Wie hieraan gratis en vrijblijvend wil deelnemen kan zich aanmelden op //Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Spontaan langskomen mag natuurlijk ook. De open les is gericht op kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

 

foto ©KNA

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.