Datum: 02-10-2023 - 12:55

Tijd voor Internet!
De overstap van de gedrukte media naar Internet


Beste Ondernemer,

U bent ondernemer en u vraagt zich het volgende af:
"Hoe zet ik de eerste stap in het proces om meer klanten te werven en bestaande klanten te behouden"? Of hoe zet ik de eerste stap om mijn klanten ook via internet informatie te geven. Of hoe wordt mijn eigen internetsite meer bezocht".
Hier laten wij u kennismaken met de onbegrensde mogelijkheden van internet, actief binnen uw eigen gemeente. Internet is uitgegroeid tot één van de grootste marketingtools van dit moment. Ook u en uw onderneming kan er niet meer omheen. Wij hoeven u niet te vertellen dat de gedrukte media kostbaar en zelfs milieu-onvriendelijk is.

Maar nog altijd geldt:
Adverteren = Presenteren!

Uw onderneming op een speciale manier presenteren is mogelijk bij BlikOp Noordwijk.
De voordelen van presentatie op onze site op een rijtje gezet:

-Geen dure millimeters kopen.

-Presentatie ruimte voor uw onderneming is onbeperkt.

-Niet gebonden aan millimeter ruimte.

-Uw presentatie is altijd in Full-Color eventueel met één of meerdere foto's.

-Een slideshow om uw bedrijf optimaal te presenteren.

-U kunt snel en op elk moment inspringen op acties.

-Uw nieuwe actie staat binnen enkele uren op uw presentatie.

-Op elk moment kunt u dus uw actie aanpassen.

-Voor één vast bedrag per maand bent u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag zichtbaar.

-U kunt vacatures plaatsen.

-Een link naar uw eigen website.

-Een link rechtstreeks naar uw e-mail adres.

-Uw openingstijden worden vermeld.

Onze site heeft dagelijks veel bezoekers zodat uw advertentie en aanbieding gezien worden. Adverteren en presenteren op deze site is meetbaar. Wij sturen u elk kwartaal een overzicht met het aantal clicks die uw presentatie, dus uw bedrijf, heeft gehad.

BlikOp Noordwijk werkt met een compleet nieuw en modern concept. Wij bespreken samen met u nieuwe manieren om goed op te vallen. Daarbij hoeft u niet echt diep in uw buidel te tasten om uw bedrijf toch optimaal te presenteren. Onze bezoekers maken uw netwerk groter!

Onze site is een van de drukst bezochte sites binnen de gemeente Noordwijk, en daarbij zijn we ook nog eens de compleetste. U vindt er werkelijk bijna alles. Daarom zeggen wij ook "Simpelweg de meest complete website voor, over en van Noordwijk".

BlikOp Noordwijk is duidelijk aanwezig binnen de gemeente en werken we samen met alle nieuwsrubrieken in de gemeente. Tevens zijn we aanwezig bij vele evenementen om dit evenement vast te leggen op de gevoelige plaat. Binnen enkele uren staat het evenement op de site, dus super actueel.

Wij gaan ervan uit dat wij ook u een goed gevoel hebben gegeven, om de wereld van internet snel te betreden. Uw klanten zijn zeker dagelijks op zoek naar o.a. uw onderneming.

Zijn er nog steeds onduidelijkheden, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Een persoonlijke kennismaking staat bij ons altijd hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk graag een gezicht van de organisatie waarmee u zaken doet.

Mijn naam is Wendy Weijers en ik hoop u spoedig persoonlijk te mogen ontmoeten.

www.blikopnoordwijk.nl

Wendy Weijers: 06-14851902 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Blik Op Noordwijk
Centurio 18
2211 ZV Noordwijkerhout
Tel: 0614851902

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.