Datum: 30-11-2022 - 14:22

Wilt u binnen- of buitenschilderwerk laten doen dan bent u hier aan het juiste adres. Zowel voor particulieren als bedrijven. Een schildersbedrijf waar resultaat en kwaliteit in de juiste verhouding staan tot uw financiële belang. Schilder- & onderhoudsbedrijf Riepe gaat namelijk door totdat de kwaliteit bereikt is, een vakman waardig.

Voor al uw schilderwerk kunt u hier terecht. Samen met u bekijken we wat gedaan moet worden. Is er achterstallig onderhoud wat weggewerkt moet worden? Moeten er slechte verflagen afgekrabd worden? Is het houtwerk eigenlijk houtrotvrij? Is de kit, stopverf of plamuur nog goed? Stuk voor stuk zaken waar een professionele schilder direct het antwoord op weet.

Maar ook voor de overige onderhoudszaken kunt u hier terecht.Wilt u een draairaam/deur of kozijn laten vervangen of kapot enkelglas of lek dubbelglas dan bent u hier aan het goede adres.
Voor advies of een offerte, die altijd gratis en geheel vrijblijvend is kunt u contact opnemen via 06-53824604 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Schilder-& Onderhoudsbedrijf Riepe
Zandvoortsestraat 29
2201 SC Noordwijk
Tel: 06-53824604

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.