Datum: 02-10-2023 - 14:18

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn is dé locatie midden in de duin- en bollenstreek voor elke gelegenheid. Een goede kop koffie met een royale appelpunt of een heerlijk glas wijn op ons zonovergoten terras met een borrelplateau, u bent meer dan welkom!

     

Landgoed & Restaurant Tespelduyn!
De mogelijkheden zijn eindeloos: geniet van een brunch, lunch, high tea, high wine, high beer, aangeklede borrel, diner, walking dinner, barbecue of een buffet. Niets zal u en uw gasten ontbreken. Ook voor sportieve activiteiten of zakelijke bijeenkomsten bent u hier aan het juiste adres. Als officiële trouwlocatie voor binnen of zelfs buiten ceremonies staat Team Tespelduyn klaar om u van A tot Z een onvergetelijke dag te bezorgen! Kortom voor iedereen wat wils.

Menu du Chef
Onze chef kok en zijn brigade werken met duurzame producten, waarbij de beschikbaarheid in het seizoen gerespecteerd wordt. Wij koken met verse ingrediënten van de leveranciers waar we trots op zijn. Daarnaast gebruiken we verse producten uit buurmans’ eigen kas, geteeld met liefde en aandacht. Elke maand presenteren wij een nieuw Menu du Chef, een culinair menu waar onze chef en zijn brigade hun passie in kwijt kunnen.

Gulle Tjon's Spareribs-avonden
Door uitstekend gastheerschap, ongekende liefde voor lekker eten en voor koken wist Tjon Affo zijn zaak in Noordwijk tot grote hoogte te brengen. Niet alleen gasten uit de Bollenstreek, maar ook Spareribs-liefhebbers uit de verre omgeving kwamen naar de Gulle Tjon om van deze specialiteit te genieten. Tjon Affo is nog altijd actief en organiseert regelmatig Gulle Tjon's Spareribs-avonden op Landgoed Tespelduyn. Kijk hier voor de eerstvolgende data. Reserveren is aanbevolen.

Bekijk onze menukaart en overige mogelijkheden op de website. > Klik hier voor de bedrijfsfilm.

Contactgegevens

Landgoed en Golfbaan Tespelduyn
Tespellaan 53
2211 VT Noordwijkerhout
Tel: 0252-241333

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.