Datum: 02-10-2023 - 13:35

 

Bij administratiekantoor Apollo staat de klant centraal. Sterk punt van ons administratiekantoor is de persoonlijke behandeling die bij onze klant als zeer prettig ervaren wordt.

Omdat u het als ondernemer al druk genoeg heeft met de dagelijkse werkzaamheden binnen uw specialisatie helpen wij u die zaken uit handen te nemen die door u als tijdrovend worden ervaren.

Veel ondernemers denken dat dit vaak tot hele hoge kosten leidt maar bij administratiekantoor Apollo bent u aan het juiste adres omdat wij tegen zeer scherpe tarieven werken.

Behalve voor het verrichten van uw administratie en fiscale aangiften kunt u ook een beroep op ons doen indien u een (tijdelijke) (deeltijd) administrateur nodig hebt voor in uw bedrijf. Dat kan bijvoorbeeld (door omstandigheden) ter vervanging van uw huidige administrateur zijn of omdat het bijvoorbeeld maar 1 dag per week werk is. 

Administratiekantoor Apollo kan de werkzaamheden verrichten vanuit het eigen kantoor of eventueel, indien gewenst ook op locatie.

Administratiekantoor Apollo streeft ernaar u al het administratieve werk uit handen te nemen zodat u zicht volledig kunt concentreren op datgene waar u goed in bent!

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

Contactgegevens

Apollo Administratiekantoor
Viaductweg 11
2211 GN Noordwijkerhout
Tel: 0252-349833
Mobiel: 06-51876432

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.